Imate izbrano

  • Parfumi
  • Niche

Odpri filter Zapri filter

Cenovni razpon

do

Blagovna znamka

Pokaži več …

Razvrščeno po priporočenih Po ceni Po prodaji

1 78 79 80

1 76 77 78 79 80

Kaj je tako razburljivega in edinstvenega na nišnih parfumih?

Dragocene sestavine, nenavadne dišavne sestave in zelo zapleten postopek izdelave. To so značilnosti edinstvenih nišnih parfumov, ki odstopajo daleč od navadnega mainstreama.

Pri sestavljanju nišnih dišav sodelujejo pravi mojstri stroke, ki se ne bojijo nekonvencionalnih kombinacij dišavnih esenc in nenavadnih tonov. Nišni parfumi pogosto nastajajo v majhnih parfumerijskih delavnicah po zelo zapletenih postopkih. Poudarek je na redkih sestavinah, ki prihajajo iz najrazličnejših koncev sveta. V njih najdemo na primer redko damaščansko vrtnico, esence draguljev ali oud iz Laosa. Ti so v nišnih parfumih vsebovani v najčistejši možni obliki.

 

Nišni parfumi so izvirne dišave, ki jih cenijo tudi najbolj zahtevni poznavalci parfumov in vsi ljubitelji dišav, ki radi spoznavajo nove nevsakdanje in eksotične dišavne tone. Odkrijte svet značilnih dišav, ki jih po navadi ne srečate. Pri nas boste našli najboljše nišne parfume za ženske, za moške pa tudi veliko uniseks dišav priznanih znamk Amouage, Montale, Annick Goutal ali Creed.

celotno besedilo skrij besedilo