Nicole Richie

Nicole Richie je posvojena hči slavnega pevca Lionela Richieja in krščenka Michaela Jacksona in Quincyja Jonesa.

 

Študirala je na prestižni šoli The Buckley in trenutno se poveča različnim dejavnostim – glasbi, modi, igralstvu, dobrodelnosti, zaščiti narave itd. Skupaj s svojim možem Joelom Maddenom je ustanovila „The Richie Madden Children's Foundation“.

Septembra 2012 je Nicole Richie predstavila svojo prvo dišavo „Nicole“. Ta je zelo sentimentalna, ker je plavolasa lepotica pri njihovem ustvarjanju izhajala iz spominov na različne vode za obraz in olja, ki jih je uporabljala njena mati. Pri tvorbi „Nicole“ so sodelovali Steve DeMercado iz Fragrance Resources, podjetje TPR Holdings LLC in slavni dizajner Dale Brandon Kan (soavtor odlične stekleničke, ki je izdelana v stilu Art Nouveau v kombinaciji z vintage stilom). Dve leti kasneje se je na trgu pojavil parfum „No Rules“ – nenavadno strasten, bohemski parfum, ki povzroča zasvojenost. Navdihnjen je s šestdesetimi leti prejšnjega stoletja. „No Rules“ je namenjen za vse svobodne, odprto misleče ženske, ki se odpovedajo družbenim konvencijam. Poleg odlične stekleničke iz vijoličastega stekla je vredna pozornosti tudi škatlica, ki je potisnjena z vzorci psihedelične oblike.

V sestavi parfumov Nicole Richie boste našli na primer maroško vrtnico, papirus, zlato ambro, kristalni mošus in druge zanimive sestavine. Lahko še dodamo, da sta na voljo tudi gel za prhanje in losjon za telo, ki dopolnjujeta omenjeni parfum „Nicole“. Blagovna znamka Nicole Richie zagotovo prevzame vse posameznike, ki ljubijo eksotiko, živijo s polno paro in imajo radi luksuz po razumni ceni.

celotno besedilo skrij besedilo