Nina Ricci L'Extase parfumska voda za ženske

1×
Nina Ricci L'Extase parfumska voda za ženske
Nina Ricci L'Extase parfumska voda za ženske
80 ml

Koda: NIN0581 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Nina Ricci L'Extase
Sestava

Parfumska voda Nina Ricci L’Extase osvobodi sanje vsake ženske skozi najbolj intimna hrepenenja. Predstavlja ženstvenost, ki jo dopolnjuje erotika in vam pomaga dobiti samozavest, tudi če se počutite naga.

Pri prvem vohanju dišave Nina Ricci L’Extase boste počutili nežno božanje kot saten. Beli cvetovi in aroma kraljevske vrtnice se mešajo s trohico roza popra. Siamska benzoe smola je v popolni kombinaciji z virginijsko cedro, h kateri se pridruži nežen vonj mošusa.

Parfumska voda L’Extase vam omogoči postati strastna, svobodna in odločilna!

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
hruška, breskev, rožnati poper
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
belo cvetje, malina, jasmin, vrtnica
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
cedra, jantar, mošus, benzoin
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Nina Ricci

Modna oblikovalka Nina Ricci je v svoje storitve prenesle elemente ženstvenosti, imenitnosti in enostavnosti. Njena modna hiša haute couture že od leta 1932 krasi ulice Pariza, popolni modeli in izbrani materiali pa Parižanke. Modno kolekcijo je oblikovalka skupaj s sinom hitro razširila na dišavo Nina Ricci, ki je še danes pomemben sestavni del te francoske znamke.

Nasploh prvi parfum Nina Ricci Coeur Joie je nastal že leta 1946, druga dišava L’Air du Temps pa se upira različnim preizkusom časa in mode od leta 1948. Esenca, skrita v slavni steklenički s kronsko kristalno golobico, ki uteleša ljubezen in svobodo ter je postala legendarni parfum svoje blagovne znamke. Njena priljubljenost ja pomagala okrepiti mednarodni uspeh modne hiše in je še danes neskončen vir navdiha za njegovo celotno ustvarjanje in druge parfume Ninna Ricci.

Recenzija Nina Ricci L'Extase1