Nivea 3in1 Refreshing

osvežilni čistilni robčki za obraz

Nivea 3in1 Refreshing osvežilni čistilni robčki za obraz
Nivea 3in1 Refreshing osvežilni čistilni robčki za obraz
Nivea 3in1 Refreshing osvežilni čistilni robčki za obraz
7 kos
2,20

Koda: NIV2123 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Nivea 3in1 Refreshing
7 kos | 2,20

Opis kozmetike Nivea 3in1 Refreshing

Čistilni robčki Nivea 3in1 Refreshing so praktični ne le za na pot, ampak tudi pri vsakodnevni večerni rutini nege obraza.

Lastnosti:

  • odstranjuje tudi vodoodporna ličila
  • koža je na dotik nežna in voljna
  • kožo pušča svežo
  • praktična potovalna embalaža

Navodilo za uporabo:
Vzemite robčke in z njim nežno s kože obrišite ličila in umazanijo. Po uporabi embalažo temeljito zaprite, da preprečite sušenje robčkov.

Lastnosti

Konsistenca
robčki
Tip kože
mastna, normalna

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.