Nivea Baby

krema proti vnetju ritke

1×
Nivea Baby krema proti vnetju ritke
Nivea Baby krema proti vnetju ritke
Nivea Baby krema proti vnetju ritke
100 ml
3,90

Koda: NIV0402 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Nivea Baby
100 ml | 3,90

Opis kozmetike Nivea Baby

Izdelek Nivea Baby je idealen pripomoček v boju proti različnim kožnim vnetjem. Preprečuje nastanek kožnega vnetja in na otroški koži ustvari zaščitno plast.

Lastnosti:

  • na koži ustvarja blag, povsem nedražeč zaščitni film
  • ščiti pred nastankom vnetij
  • pomirja razdraženo kožo
  • mehča kožo

Navodilo za uporabo:
Manjšo količino kreme segrejte v roki in nežno nanesite na kožo.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
občutljiva

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.

free delivery