Nivea Baby

šampon in pena za kopel 2 v 1

Nivea Baby šampon in pena za kopel 2 v 1
Nivea Baby šampon in pena za kopel 2 v 1
Nivea Baby šampon in pena za kopel 2 v 1
200 ml
2,90

Koda: NIV0404 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 25. 2. 2019
Nivea Baby
200 ml | 2,90

Opis kozmetike Nivea Baby

Izdelek Nivea Baby Baby nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi.

Lastnosti:

  • fino opere otroške lase
  • med kopeljo nahrani nežno otroško kožo
  • upošteva naraven pH kože
  • ne draži oči

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
občutljiva
Tip las
za občutljivo lasišče
Učinek
Pomirjanje lasišča

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.