Nivea Men Invisible Black & Whiteantiperspirant v pršilu za moške

Nivea Men Invisible Black & White antiperspirant v pršilu za moške
Nivea Men Invisible Black & White antiperspirant v pršilu za moške
150 ml
2,50

Koda: NIV0352 | Na zalogi
1
DPD
petek 29. 5. 2020

Opis izdelka Nivea Men Invisible Black & White
Lastnosti

Opis:
Nivea Invisible for Black & White je prvi antiperspirant z 48-urno zaščito pred potenjem, ki ne pušča belih sledov na temnih tkaninah in zmanjša pojav rumenih madežev na svetlih oblačilih. Vonj zagotavlja poživljajoč občutek svežine skozi ves dan.
Antiperspirant Nivea Invisible for Black & White je brez alkohola in barvil. Zagotavlja učinkovito zaščito pred potenjem in nežno nego.

Učinki:

  • 48-urna zaščita pred potenjem
  • ne pušča belih madežev na koži ali oblačilih
  • zmanjšanje pojava rumenih madežev na belih oblačilih
  • dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša

Tip kože:
Primeren za vse tipe kože.

Uporaba:
Pred uporabo dobro pretresite. Razpršite z razdalje 15 cm. Pustite, da se izdelek povsem posuši, preden se oblečete.

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.

Recenzija Nivea Men Invisible Black & White