Nivea Care & Hold

regeneracijski lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem

Nivea Care & Hold regeneracijski lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem
Nivea Care & Hold regeneracijski lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem
250 ml
2,90

Koda: NIV2100 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Nivea Care & Hold
250 ml | 2,90

Opis izdelka Nivea Care & Hold

Lak za lase Nivea Care & Hold bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.

Lastnosti:

  • temeljito utrdi vse tipe las in pričesk
  • ščiti pred UV-sevanjem
  • dolgotrajen učinek
  • ohranja prožnost in ne obremenjuje las

Navodilo za uporabo:
Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.

Lastnosti

Učinek
Fiksacija

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.