Nivea Energy Fresh

dezodorant v pršilu

Nivea Energy Fresh dezodorant v pršilu
Nivea Energy Fresh dezodorant v pršilu
Nivea Energy Fresh dezodorant v pršilu
150 ml
4,80

Koda: NIV0222 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Nivea Energy Fresh
150 ml | 4,80

Opis kozmetike Nivea Energy Fresh

Opis:
Antiperspirant Nivea Energy Fresh zagotavlja zanesljivo 48-urno zaščito pred potenjem in zaradi vsebnosti limonske trave občutek svežine skozi ves dan.
Sestava Nivea Energy Fresh je brez alkohola, barvil ali konzervansov. Združuje 48-urno zaščito pred potenjem in nežno nego. Primeren je tudi po depilaciji po depilaciji pazduhe.

Učinki:

  • 48-urna zaščita pred potenjem
  • dolgotrajen občutek svežine

Sestava:

  • limonska trava – spodbuja občutek svežine

Tip kože:
Primeren je za vse tipe kože.

Uporaba:
Pred uporabo dobro pretresite. Razpršite z razdalje 15 cm. Izdelka ne nanašajte na razdraženo ali poškodovano kožo. Pustite, da se izdelek povsem posuši, preden se oblečete.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Vrsta embalaže
dezodorant v spreju

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.

free delivery