Nivea Hyaluron Cellular Fillerkrema za učvrstitev kože okoli oči

Nivea Hyaluron Cellular Filler krema za učvrstitev kože okoli oči
Nivea Hyaluron Cellular Filler krema za učvrstitev kože okoli oči
15 ml

Koda: NIV02750 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Nivea Hyaluron Cellular Filler
Lastnosti

Nega za oči Nivea Hyaluron Cellular Filler neguje kožo okoli oči in ji daje potrebna hranila ter jo vlaži.

Lastnosti:

  • globinsko vlaži
  • koža je napeta in zglajena

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože, gube in zrela koža
Učinek
lifting in učvrstitev, proti staranju, Vlaženje
Aktivne snovi
hialuronska kislina

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.

Recenzija Nivea Hyaluron Cellular Filler