Nivea Intimo Naturalemulzija za intimno higieno

Nivea Intimo Natural emulzija za intimno higieno
Nivea Intimo Natural emulzija za intimno higieno
250 ml
3,90

Koda: NIV0308 | Na zalogi
1
DPD
torek 17. 12. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Nivea Intimo Natural
Lastnosti

Opis:
Emulzija Nivea Intimo Natural je zasnovana posebej za potrebe intimnih predelov ženskega telesa. Izdelek je prijazen do sluznice intimnih predelov, zato ga lahko uporabljate vsak dan. Ustvarja občutek čistosti in svežine. Posebna sestava je obogatena z mlečno kislino in izvlečkom kamilice. Mlečna kislina je sestavina, naravno prisotna v omenjenih delih telesa, ki zagotavlja konstantno pH vrednost in tako preprečuje draženje kože. Naravni izvleček kamilice pomirja in ščiti kožo pred draženjem.
Emulzija Nivea Intimo Natural je primerna za vsako dnevno intimno higieno. Sestava ne vsebuje mila in barvil in spoštuje občutljivo in nežno nego intimnih delov. Za zanesljiv občutek ugodja, varnosti in dobrega počutja vsak dan.

Učinki:

  • ponuja dolgotrajen svež občutek čistoče
  • prilagojen pH vrednosti intimnih delov telesa, ki znaša 4,6
  • ščiti pred okužbo
  • ginekološko, dermatološko in klinično preizkušen  

Sestava:

  • mlečna kislina – zagotavlja konstantno pH vrednost
  • izvleček kamilice – ščiti pred draženjem, blaži draženje

Tip kože:
Primerna za vse tipe kože.

Uporaba:
Nanesite majhno količino emulzije na intimne dele. Spenite, nato temeljito sperite. Samo za zunanjo uporabo.

Lastnosti

Konsistenca
emulzija
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.

Recenzija Nivea Intimo Natural