Nivea Natural Oilolje za prhanje za suho kožo

1×
Nivea Natural Oil olje za prhanje za suho kožo
Nivea Natural Oil olje za prhanje za suho kožo
200 ml
3,10

Koda: NIV0340 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis izdelka Nivea Natural Oil
Lastnosti

Opis:
Olje za prhanje Nivea Natural Oil neguje in popolnoma vlaži vašo suho kožo. Po nanosu se spremeni v peno, ki pušča kožo mehko in voljno ves dan. Olje za prhanje ima intenziven in topel vonj. Zahvaljujoč tega bo prhanje prijeten ritual!
Nivea Natural Oil olje za prhanje vsebuje 55% naravnih olj, ki negujejo vašo kožo. Po vsakem prhanju se boste počutili kot prerojeni.

Učinki:

  • vlaži
  • hrani in neguje kožo
  • mehča

Sestava:

  • 55% naravnih olj – negujejo in mehčajo kožo

Tip kože:
Primerno za suho kožo.

Navodilo za uporabo:
Olje za prhanje nanesite na vlažno kožo. Masirajte in potem temeljito sperite.

Lastnosti

Tip kože
suha

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.

Recenzija Nivea Natural Oil