Nivea Naturally Goodčistilna voda za obraz

Nivea Naturally Good čistilna voda za obraz
Nivea Naturally Good čistilna voda za obraz
Novost
200 ml
5,00

Koda: NIV04800 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 9. 4. 2020

Opis izdelka Nivea Naturally Good
Lastnosti

Pripravek za čiščenje kože Nivea Naturally Good je prava izbira za vsakodnevno nego.

Lastnosti:

  • učinkovito odstranjuje ličila s kože
  • ima osvežilne in pomirjajoče učinke
  • kožo pušča povsem čisto

Navodilo za uporabo:
Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
čiščenje

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.

Recenzija Nivea Naturally Good