Nivea Q10 Plusgladilni serum za obraz proti gubam

Nivea Q10 Plus gladilni serum za obraz proti gubam
Nivea Q10 Plus gladilni serum za obraz proti gubam
40 ml
11,60

Koda: NIV1766 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Nivea Q10 Plus gladilni serum za obraz proti gubam
| 1 kos | 11,60
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis izdelka Nivea Q10 PlusOpis:

NIVEA biserni serum proti gubam Q10 vrača koži koencim Q10, ki z leti naravno upada. Vsebuje najvišjo količino Q10 v liniji NIVEA Q10 plus. Visoko koncentrirana sestava s koencimom Q10 in hialuronsko kislino vidno reducira tudi bolj globoke gube in upočasnjuje nastanek novih.

Učinki:

  • koži vrača koencim Q10
  • reducira tudi bolj globoke gube in upočasnjuje nastanek novih

Sestava:

  • koencim Q10
  • hialuronska kislina

Tip kože:

Namenjen je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Serum nanesite na obraz, vrat in dekolte in nato uporabite dnevno ali nočno kremo.

Lastnosti

Aktivne snovi
hialuronska kislina, koencim Q10
Konsistenca
serum
Starost
prve gubice
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
proti staranju

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.

Recenzija Nivea Q10 Plus