Nivea Q10 Plus

kozmetični set III.

Nivea Q10 Plus kozmetični set III.
Nivea Q10 Plus kozmetični set III.
Nivea Q10 Plus kozmetični set III.
Razprodaja
17,55

Koda: NIV03140 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Q10 Plus Day Anti-wrinkle Cream SPF 15 50 ml + Q10 Plus Night Anti-wrinkle Cream 50 ml + MicellAir Expert Micellar Water 400 ml

kos
DPD
torek 30. 4. 2019
Nivea Q10 Plus
| 17,55

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za dan, za nočza noč
Po problemu kože
gube
SPF
brez SPF
Starost
gubice
Tip kože
gube in zrela koža, za vse tipe kože
Tip seta
Kozmetični set
Učinek
proti staranju

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.