Nivea Men Sensitivepena za britje s hladilnim učinkom

Nivea Men Sensitive pena za britje s hladilnim učinkom
Nivea Men Sensitive pena za britje s hladilnim učinkom
200 ml
3,00

Koda: NIV1767 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 4. 6. 2020

Opis izdelka Nivea Men Sensitive
LastnostiOpis:

Ali se borite z razdraženjem kože? Ni vam več treba. Vse se začenja pri vas! Izboljšana sestava pene za britje z 0 % alkohola* ponuja optimalno rešitev za britje kože, ki je nagnjena k razdraženju, in pušča prijetno hladen občutek. Ne vsebuje etil-alkohola.

Učinki:

  • bori se proti razdraženju
  • optimalna rešitev za britje kože, ki je nagnjena k razdraženju
  • na koži pušča prijeten hladen občutek

Tip kože:

Namenjena je za vse tipe kože zlasti za občutljivo kožo.

Navodilo za uporabo:

Pred uporabo pretresite. Pri nanosu na obraz držite embalažo v pokončnem položaju. Peno nanesite na navlažen obraz in vrat. Po britju temeljito sperite.

Lastnosti

Konsistenca
pena
Tip kože
občutljiva
Učinek
pomirjanje

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.

Recenzija Nivea Men Sensitive