Nivea Men Silver Protect

antiperspirant

1×
Nivea Men Silver Protect antiperspirant
Nivea Men Silver Protect antiperspirant
40 ml
2,60

Koda: NIV0282 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 26. 7. 2019
Nivea Men Silver Protect
40 ml | 2,60

Opis izdelka Nivea Men Silver Protect

Antiperspirant Nivea Men Silver Protect optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.

Lastnosti:

  • učinkovito ščiti pred potenjem
  • ščiti pred neprijetnim vonjem
  • dodaja svežino

Sestava:

  • brez alkohola

Navodilo za uporabo:
Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Vrsta embalaže
dezodorant v stiku

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.