Nivea Visage Pure Effectčistilna krema 3v1

Nivea Visage Pure Effect čistilna krema 3v1
Nivea Visage Pure Effect čistilna krema 3v1
150 ml

Koda: NIV0238 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Nivea Visage Pure Effect
Lastnosti

Čistilna krema Nivea Visage Pure Effect z obraza odstranjuje vso umazanijo in razkriva lepo kožo.

Lastnosti:

  • skrbno odstranjuje umazanijo
  • odpira in čisti pore
  • koži zagotavlja potrebno nego

Navodilo za uporabo:
V dlani spenite majhno količino pripravka in ga s krožnimi gibi nanesite na navlaženo kožo. Pomikajte se od sredine obraza navzven. Nato sperite.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Starost
za vse starosti
Tip kože
mastna, normalna, za vse tipe kože

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.

Recenzija Nivea Visage Pure Effect