Notino Discovery Box Bold fragrances mendarilni set za moške

Notino Discovery Box Bold fragrances men darilni set za moške
Notino Discovery Box Bold fragrances men darilni set za moške
Novost
darilni set za moške
6,00

Koda: VZR12176 | Na zalogi

Giorgio Armani Code toaletna voda 1,2 ml + Hugo Boss Boss The Scent Private Accord for Him toaletna voda 1,5 ml + Prada Luna Rossa Carbon toaletna voda 1,5 ml + Paco Rabanne 1 Million toaletna voda 1,5 ml + Paco Rabanne Pure XS toaletna voda 1,2 ml

1
Darilo za vas
V košarici samo vnesite kodo parfums15si in kakršnokoli dišavo kupite s 15-% popustom. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
sreda 15. 4. 2020

Sestava

Vrsta dišave
ostale
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Notino

Že več kot 15 let smo prisotni v svetu lepote in v tem času smo dobili veliko izkušenj ter idej. Naši izdelki iščejo navdih v naših kupcih, ki jih lepota veseli enako kot nas in se ne zadovoljijo z majhnim.

Želimo, da Notino ponuja najvišjo kakovost za kar se da prijazne cene. Naša ekipa predlaga originalne in trendi izdelke za vsako priložnost; od praktičnih kozmetičnih kosov in potovalnih setov pa vse do storitev na ključ, kot je graviranje parfumov in vrhunsko darilno pakiranje. Radi prisluhnemo vašim potrebam in vemo, da bodo funkcionalni in dizajnerski kozmetični dodatki našli svoje mesto pri vas. Naš cilj je, da je lepota dostopna vsakomur.

Vse izdelke najdete ekskluzivno na Notino, kjer si neprestano prizadevamo za širitev našega portfelja in za nove inovativne postopke.

Recenzija Notino Discovery Box Bold fragrances men