Notino Discovery Box Fresh fragrances mendarilni set za moške

1×
Notino Discovery Box Fresh fragrances men darilni set za moške
Notino Discovery Box Fresh fragrances men darilni set za moške
darilni set za moške
6,00

Koda: VZR12135 | Na zalogi

Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme toaletna voda 1,2 ml + Hugo Boss Bottled Tonic toaletna voda 1,5 ml + Davidoff Cool Water toaletna voda 1,2 ml + Prada Luna Rossa toaletna voda 1,5 ml + J. P. Gaultier Le Male toaletna voda 1,5 ml

1
DPD
torek 3. 3. 2020
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Sestava

Vrsta dišave
citrusne, vodne

O blagovni znamki Notino

Že več kot 15 let smo prisotni v svetu lepote in v tem času smo dobili veliko izkušenj ter idej. Naši izdelki iščejo navdih v naših kupcih, ki jih lepota veseli enako kot nas in se ne zadovoljijo z majhnim.

Želimo, da Notino ponuja najvišjo kakovost za kar se da prijazne cene. Naša ekipa predlaga originalne in trendi izdelke za vsako priložnost; od praktičnih kozmetičnih kosov in potovalnih setov pa vse do storitev na ključ, kot je graviranje parfumov in vrhunsko darilno pakiranje. Radi prisluhnemo vašim potrebam in vemo, da bodo funkcionalni in dizajnerski kozmetični dodatki našli svoje mesto pri vas. Naš cilj je, da je lepota dostopna vsakomur.

Vse izdelke najdete ekskluzivno na Notino, kjer si neprestano prizadevamo za širitev našega portfelja in za nove inovativne postopke.

Recenzija Notino Discovery Box Fresh fragrances men