Notino Discovery Box New arrivals mendarilni set za moške

Notino Discovery Box New arrivals men darilni set za moške
Notino Discovery Box New arrivals men darilni set za moške
Novost
darilni set za moške
6,00

Koda: VZR12161 | Na zalogi

Jean Paul Gaultier Le Beau toaletna voda 1,5 ml + Calvin Klein Eternity for Men parfumska voda 1,2 ml + Parfums De Marly Layton Royal Essence parfumska voda 2 ml + Paco Rabanne Invictus Legend parfumska voda 1,5 ml + Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel parfumska voda 1,5 ml

1
DPD
torek 3. 3. 2020
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Sestava

Vrsta dišave
ostale
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Notino

Že več kot 15 let smo prisotni v svetu lepote in v tem času smo dobili veliko izkušenj ter idej. Naši izdelki iščejo navdih v naših kupcih, ki jih lepota veseli enako kot nas in se ne zadovoljijo z majhnim.

Želimo, da Notino ponuja najvišjo kakovost za kar se da prijazne cene. Naša ekipa predlaga originalne in trendi izdelke za vsako priložnost; od praktičnih kozmetičnih kosov in potovalnih setov pa vse do storitev na ključ, kot je graviranje parfumov in vrhunsko darilno pakiranje. Radi prisluhnemo vašim potrebam in vemo, da bodo funkcionalni in dizajnerski kozmetični dodatki našli svoje mesto pri vas. Naš cilj je, da je lepota dostopna vsakomur.

Vse izdelke najdete ekskluzivno na Notino, kjer si neprestano prizadevamo za širitev našega portfelja in za nove inovativne postopke.

Recenzija Notino Discovery Box New arrivals men