Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Raindišeča kartica 3 kos

Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain dišeča kartica 3 kos
Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain dišeča kartica 3 kos
10,00

Koda: VZR12136 | Na zalogi
1
DPD
torek 7. 4. 2020

Opis parfuma Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain
Sestava

Kot mala zasebna terapija bo delovala dišavna ploščica Notino Home Eucalyptus & Rain, kamorkoli že jo boste namestili. Vašo omaro, predalnik za čevlje, prostor v avtu in vašo torbico bo odišavila s sproščujočim evkaliptom in drugimi dišavnimi sestavinami. Pustite, da se njena aroma sprosti povsod tam, kjer želite začutiti ugodje.

Vlastnosti:

  • 3 kosi v paketu
  • primerno za omaro, predalnik za čevlje ali za v avto
  • dodan trakec za obešanje
  • dišava ploščic zdrži 2 meseca
  • v pomirjajoči zeleni barvi
  • mere: 10 × 6,6 cm

Dišavna sestava:
V uvodu zadiši svež in eleganten bergamot, ki se potem umakne, razdišita pa se evkalipt in potonika skupaj z morskimi toni. V ozadju dišave boste začutili čistost mošusa in sladkasto cedrovino.

Kako uporabljati:
Ploščico izvlecite iz celofanskega ovoja in jo s pomočjo pentljice obesite v prostor ali pa jo namestite med oblačila v predalu. Izogibajte se direktnemu kontaktu s kožo. Lahko izzove alergijsko kožno reakcijo. Hranite zunaj dosega otrok. Po uporabi vrzite v mešani odpad.

Sestava

Vrsta dišave za dom
čista, sveža

O blagovni znamki Notino

Že več kot 15 let smo prisotni v svetu lepote in v tem času smo dobili veliko izkušenj ter idej. Naši izdelki iščejo navdih v naših kupcih, ki jih lepota veseli enako kot nas in se ne zadovoljijo z majhnim.

Želimo, da Notino ponuja najvišjo kakovost za kar se da prijazne cene. Naša ekipa predlaga originalne in trendi izdelke za vsako priložnost; od praktičnih kozmetičnih kosov in potovalnih setov pa vse do storitev na ključ, kot je graviranje parfumov in vrhunsko darilno pakiranje. Radi prisluhnemo vašim potrebam in vemo, da bodo funkcionalni in dizajnerski kozmetični dodatki našli svoje mesto pri vas. Naš cilj je, da je lepota dostopna vsakomur.

Vse izdelke najdete ekskluzivno na Notino, kjer si neprestano prizadevamo za širitev našega portfelja in za nove inovativne postopke.

Recenzija Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain

tracking pixel