NotinoHome Collection Scented Cards Eucalyptus & Rain dišeča kartica 3 kos

Notino Home Collection Scented Cards Eucalyptus & Rain dišeča kartica 3 kos
Notino Home Collection Scented Cards Eucalyptus & Rain dišeča kartica 3 kos
10,00

Koda: VZR12136 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Odkrijte najnovejše trende pri dišavah za dom. Sedaj boste ob nakupu nad 20 € prejeli brezplačno svečo. V košarici lahko izberete med dvema različicama.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
sreda 22. 9. 2021

Opis Notino Home Collection Scented Cards Eucalyptus & Rain
Sestava

Kot mala zasebna terapija bo delovala dišavna ploščica Notino Home Eucalyptus & Rain, kamorkoli že jo boste namestili. Vašo omaro, predalnik za čevlje, prostor v avtu in vašo torbico bo odišavila s sproščujočim evkaliptom in drugimi dišavnimi sestavinami. Pustite, da se njena aroma sprosti povsod tam, kjer želite začutiti ugodje.

Vlastnosti:

  • 3 kosi v paketu
  • primerno za omaro, predalnik za čevlje ali za v avto
  • dodan trakec za obešanje
  • dišava ploščic zdrži 2 meseca
  • v pomirjajoči zeleni barvi
  • mere: 10 × 6,6 cm

Dišavna sestava:
V uvodu zadiši svež in eleganten bergamot, ki se potem umakne, razdišita pa se evkalipt in potonika skupaj z morskimi toni. V ozadju dišave boste začutili čistost mošusa in sladkasto cedrovino.

Kako uporabljati:
Ploščico izvlecite iz celofanskega ovoja in jo s pomočjo pentljice obesite v prostor ali pa jo namestite med oblačila v predalu. Izogibajte se direktnemu kontaktu s kožo. Lahko izzove alergijsko kožno reakcijo. Hranite zunaj dosega otrok. Po uporabi vrzite v mešani odpad.

Sestava

Vrsta dišave za dom
čista, sveža

O blagovni znamki Notino

Notino je vedno eleganten, trendi in ponuja najvišjo kakovost. Notino pomaga zadovoljiti vaše vsakodnevne potrebe in želje. Notino je del vašega dneva in vam pomaga, da si ustvarite stilske, nepozabne rituale. Z Notinom se boste počutili lepo in edinstveno. VI ste naš navdih.

Recenzija Notino Home Collection Scented Cards Eucalyptus & Rain