Notino Home Scented Cards Rose & Powderdišeča kartica 3 kos

Notino Home Scented Cards Rose & Powder dišeča kartica 3 kos
Notino Home Scented Cards Rose & Powder dišeča kartica 3 kos
10,00

Koda: NOI02243 | Na zalogi
1
DPD
torek 7. 7. 2020

Opis parfuma Notino Home Scented Cards Rose & Powder
Sestava

Aromo vrtnice in sveže zelene tone bo dišeča ploščica Notino Home Rose & Powder prenesla na vaša oblačila v omari, čevlje v predalu, v notranjost avtomobila in v torbico. Dišavne esence bodo okrepile vaše dobro razpoloženje in vas v napornejših dneh sprostile. Privoščite si nekaj več rožnate v sivini vsakdana.

Lastnosti:

  • 3 kosi v paketu
  • primerno za omaro, predalnik za čevlje ali za v avto
  • dodan trakec za obešanje
  • dišava ploščic zdrži 2 meseca
  • v nežni rožnati barvi
  • mere: 10 × 6,6 cm

Dišavna sestava:
Najprej boste začutili sveže zelene tone in limono. Nato se začne sproščati dišava vrtnice, perunike in sočnih malin. Ozadje tvorijo vanilja in čisti toni mošusa.

Kako uporabljati:
Ploščico izvlecite iz celofanskega ovoja in jo s pomočjo pentljice obesite v prostor ali pa jo namestite med oblačila v predalu. Izogibajte se direktnemu kontaktu s kožo. Lahko izzove alergijsko kožno reakcijo. Hranite zunaj dosega otrok. Po uporabi vrzite v mešani odpad.

Sestava

Vrsta dišave za dom
cvetlična, sladka

O blagovni znamki Notino

Že več kot 15 let smo prisotni v svetu lepote in v tem času smo dobili veliko izkušenj ter idej. Naši izdelki iščejo navdih v naših kupcih, ki jih lepota veseli enako kot nas in se ne zadovoljijo z majhnim.

Želimo, da Notino ponuja najvišjo kakovost za kar se da prijazne cene. Naša ekipa predlaga originalne in trendi izdelke za vsako priložnost; od praktičnih kozmetičnih kosov in potovalnih setov pa vse do storitev na ključ, kot je graviranje parfumov in vrhunsko darilno pakiranje. Radi prisluhnemo vašim potrebam in vemo, da bodo funkcionalni in dizajnerski kozmetični dodatki našli svoje mesto pri vas. Naš cilj je, da je lepota dostopna vsakomur.

Vse izdelke najdete ekskluzivno na Notino, kjer si neprestano prizadevamo za širitev našega portfelja in za nove inovativne postopke.

Recenzija Notino Home Scented Cards Rose & Powder