Notino Master Collection čopič za senčenje oči

Notino Master Collection čopič za senčenje oči
Notino Master Collection čopič za senčenje oči
Novost
8,70

Koda: OBL17619 | Na zalogi
1
DPD
sreda 10. 3. 2021

Opis izdelka Notino Master Collection

Ležerna dimna črta okoli očesa se vam bo od zdaj posrečila vsakič in takoj v prvo. Na pomoč si vzemite čopič za senčenje oči Notino Master Collection s kratkimi, gostimi ščetinami in v trenutku bo končano. S ploščato obliko čopiča enostavno pridete tudi do težko dostopne linije spodnjih trepalnic. Ta čopič bo navdušil tudi imetnice manjših, globoko pozicioniranih oči.

Lastnosti:

  • čopič je idealen za ličenje oči okoli celotnega očesa in gibljivega dela veke
  • vrhunske sintetične ščetine ecolon, izdelane po japonski tehnologiji
  • idealno trdne in zelo mehke ščetine, imitacija kozjih
  • omogoča senčilo nanesti okoli očesa kot črto
  • z njim lahko natančno nanesete senčilo tudi na gibljivi del veke
  • lesen ročaj se prileže roki za enostavno rokovanje

Kako uporabljati:
S čopičem zajemite senčilo in ga s kratkimi natančnimi potegi nanesite ob linijo trepalnic. Popolnoma razmažite, da dobite želen rezultat. S površino čopiča lahko nanesete senčilo tudi na celoten gibljivi del veke.
Z rednim čiščenjem ščetin z vodo in z ustreznim pripravkom podaljšate njihovo življenjsko dobo in jih ohranite v odličnem stanju.

O blagovni znamki Notino

Že več kot 15 let smo prisotni v svetu lepote in v tem času smo dobili veliko izkušenj ter idej. Naši izdelki iščejo navdih v naših kupcih, ki jih lepota veseli enako kot nas in se ne zadovoljijo z majhnim.

Želimo, da Notino ponuja najvišjo kakovost za kar se da prijazne cene. Naša ekipa predlaga originalne in trendi izdelke za vsako priložnost; od praktičnih kozmetičnih kosov in potovalnih setov pa vse do storitev na ključ, kot je graviranje parfumov in vrhunsko darilno pakiranje. Radi prisluhnemo vašim potrebam in vemo, da bodo funkcionalni in dizajnerski kozmetični dodatki našli svoje mesto pri vas. Naš cilj je, da je lepota dostopna vsakomur.

Vse izdelke najdete ekskluzivno na Notino, kjer si neprestano prizadevamo za širitev našega portfelja in za nove inovativne postopke.

Recenzija Notino Master Collection