NOVELLISTARose Chant parfumska voda limitirana edicija uniseks

NOVELLISTA Rose Chant parfumska voda limitirana edicija uniseks
NOVELLISTA Rose Chant parfumska voda limitirana edicija uniseks
Novost
Brezplačna dostava
75 ml
99,00

Na zalogi | Koda: NVL04363
1
DPD
petek 3. 12. 2021
Osebni prevzem
petek 3. 12. 2021

Ustvarite si lastno, popolnoma personalizirano priredbo o znani romantični ljubezni. Uniseks parfumska voda NOVELLISTA Rose Chant je dišeča priredba knjige Slavček in vrtnica, po kateri je nastalo veliko oper ali baletov. Na vaši koži pa v obliki dišave postane popolnoma novo umetniško delo.

  • cvetlična dišava za moške in ženske  
  • omejena izdaja v črni mat steklenički
  • dišava je delo parfumarja Alexa Leeja

Sestava dišave
Zgornje note pripadajo dvema vrtnicama – stolistni in turški vrtnici. Harmonično se mešajo s sladkimi cvetovi perunike. Kmalu zatem zadiši še bolgarska vrtnica, pa tudi jasmin, ki tej sestavi zagotavlja globino. Vse to s sčepcem cimeta z mističnimi podtonom, ki prikliče omamno ljubezensko razmerje. Bazne note sandalovine in cedre sestavo zasidrajo, medtem ko mošus zagotavlja namig na telesnost.

Navdih dišave: Slavček in vrtnice
Oscar Wilde je avtor tragične zgodbe, ki je tako močna, da je navdihnila tudi parfumerje. Slavček in vrtnica je pripoved o tem, kako slavček žrtvuje svoje življenje za mladeniča. Za njega ustvari najbolj čudovito rdečo vrtnico, da ljubezen mladeniča ne usahne. In prav vrtnici je posvečena ta dišava.

V dišeči sestavi dišave NOVELLISTA Rose Chant se prekrivajo ne samo toni kraljice med rožami in brezpogojna ljubezen romantičnega dela. „Daj mi rdečo vrtnico,“ je zaklicala „jaz pa ti bom zapela svojo najbolj sladko pesem.“ (Slavček in vrtnica, Oscar Wilde)

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
perunika, turška vrtnica, stolistna vrtnica
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
bolgarska vrtnica, cimet, arabski jasmin
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
cedra, sandalovina, mošus
Vrsta dišave
cvetlične