Nuxe Aquabella

voda za obraz za polepševanje za mešano kožo

Nuxe Aquabella voda za obraz za polepševanje za mešano kožo
Nuxe Aquabella voda za obraz za polepševanje za mešano kožo
Nuxe Aquabella voda za obraz za polepševanje za mešano kožo
15,50
Popust 25%
200 ml
11,70

Koda: NUX02313 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 29. 4. 2019
Nuxe Aquabella
200 ml | 11,70

Opis kozmetike Nuxe Aquabella

Da bi bila koža zdrava in lepa, je treba za njo dobro skrbeti. Pripravek za podnevi in ponoči daje koži vso potrebno nego.

Lastnosti:

  • zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja
  • preprečuje neželen sijaj
  • oži pore
  • intenzivno vlaži

Navodilo za uporabo:
Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.

Lastnosti

Konsistenca
tonik
Starost
za vse starosti
Tip kože
mešana

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.