Nuxe Aquabellavoda za obraz za polepševanje za mešano kožo

Nuxe Aquabella voda za obraz za polepševanje za mešano kožo
Nuxe Aquabella voda za obraz za polepševanje za mešano kožo
200 ml
13,75

Koda: NUX02313 | Na zalogi
1
DPD
petek 10. 4. 2020

Opis izdelka Nuxe Aquabella
Lastnosti

Voda za obraz Nuxe Aquabella je nepogrešljivi korak pri odstranjevanju ličil. S kože odstrani preostalo nečistočo in jo hkrati nežno osveži.

Lastnosti:

  • kožo vlaži in ji daje svežino
  • kožo posvetli
  • pomaga preprečevati nastajanje aken

Navodilo za uporabo:
Nanašajte z vatno blazinico in s krožnimi gibi očistite kožo obraza.

Lastnosti

Tip kože
mešana
Aktivne snovi
hialuronska kislina

Pisali smo o Nuxe Aquabella
Članki

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.

Recenzija Nuxe Aquabella