Nuxe Crème Prodigieuse Boost

poživitvena nega za popolno polt

Nuxe Crème Prodigieuse Boost poživitvena nega za popolno polt
Nuxe Crème Prodigieuse Boost poživitvena nega za popolno polt
Nuxe Crème Prodigieuse Boost poživitvena nega za popolno polt
27,50
Popust 20%
100 ml
21,90

Koda: NUX02626 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 29. 3. 2019
Nuxe Crème Prodigieuse Boost
100 ml | 21,90

Opis kozmetike Nuxe Crème Prodigieuse Boost

Da bi bila koža zdrava in lepa, je treba za njo dobro skrbeti. Pripravek za podnevi in ponoči Nuxe Creme Prodigieuse Boost daje koži vso potrebno nego.

Lastnosti:

  • koži daje mehkobo in prožnost
  • globinsko vlaži in hrani kožo
  • koži daje svežost in svetlost
  • preprečuje predčasno staranje kože
  • bori se proti utrujeni koži

Navodilo za uporabo:
Nanesite na čisto kožo in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite. Ne spirajte. Uporabljajte dnevno, vsako jutro in/ali večer.

Lastnosti

Konsistenca
losjon
Po problemu kože
gube, posvetlitev in vitalnost, vlaženje
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.