Nuxe Huile Prodigieuse

kozmetični set I.

Nuxe Huile Prodigieuse kozmetični set I.
Nuxe Huile Prodigieuse kozmetični set I.

Koda: NUX02133 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Set vsebuje: Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil for Face, Body and Hair 100 ml + cosmetic bag

Nuxe Huile Prodigieuse

Lastnosti

Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože
Tip seta
Kozmetični set
Vrsta olja
mešanica olj

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.