Nuxe Huile Prodigieuse večnamensko suho olje

Nuxe Huile Prodigieuse večnamensko suho olje
Nuxe Huile Prodigieuse večnamensko suho olje
50 ml

Koda: NUX1228 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Izdelek je dobavljen od proizvajalca v različnih variacijah embalaž, ampak vedno gre za isti izdelek.

Opis izdelka Nuxe Huile Prodigieuse
Lastnosti

Opis:
Unikatno večnamensko suho olje Nuxe Huile Prodigieuse vsebuje veliko količino dragocenih rastlinskih olj, ki dodajajo vaši koži mehkost in prožnost. Suho olje od Nuxe zagotavlja bogato prehrano ne le vaši koži, temveč tudi vašim lasem, ki bodo po uporabi odlično sijoči, nežni in zdravi. Suho olje se hitro vpija in na ta način zagotavlja enostavno ozdravitev, hidracijo in mehčanje las in kože.

Večnamensko suho olje Nuxe Huile Prodigieuse v sebi skriva več kot 98% sestavin naravnega izvora! Ščiti in regenerira vaš obraz, telo in lase v enem koraku. Rezultat je lepo dišeča in gladka koža ter popolnoma močni lasje.

Najbolj kupovan izdelek blagovne znamke Nuxe je dobil različne prestižne nagrade!
Izdelek ne vsebuje konzervansov.

Učinki:

  • mehča in krepi
  • obnavlja udobje kože
  • nudi potrebno zaščito
  • pušča kožo gladko in lepo mehko
  • hrani in zagotavlja sijaj las
  • dodaja nežen vonj

Sestava:

  • dragocena rastlinska olja (bogara, šentjanževka, mandelj, kamelija, lešnik, makadamija) – popolnoma hranijo kožo
  • vitamin E – pomemben antioksidant, pomaga ščititi celične membrane in vse prvine potrebne za kožo

Navodilo za uporabo:
Nanesite na obraz, telo in lase. V primeru uporabe za lase - nanesite na suhe lase in ne spirajte. Pripravek lahko uporabite za sproščujočo kopel. Lahko dodate samo nekoliko kapljic neposredno v kopel.

Lastnosti

Konsistenca
suho olje
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože
Vrsta olja
mešanica olj
Učinek
Vlaženje

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.

Recenzija Nuxe Huile Prodigieuse