NuxeLe Soir Des Possibles parfumska voda za ženske

Nuxe Le Soir Des Possibles parfumska voda za ženske
Nuxe Le Soir Des Possibles parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
50 ml
49,40

Koda: NUX03251 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis Nuxe Le Soir Des Possibles
Sestava

Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Nuxe Le Soir Des Possibles je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne.

  • cvetlična dišava
  • orientalska dišava
  • poudari čutnost vsake ženske
  • sveža dišava, idealna za toplo vreme

Popolna sestava

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL [N3802/A] Za sestavo izdelka odgovarja proizvajalec. Zaradi možnih sprememb priporočamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embalaži.
Celotno besedilo

Sestava

Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.

Recenzija Nuxe Le Soir Des Possibles