Nuxe Prodigieuxparfumirano olje za ženske

Nuxe Prodigieux parfumirano olje za ženske
Nuxe Prodigieux parfumirano olje za ženske
Brezplačna dostava
Razprodaja
30 ml
49,34

Koda: NUX02260 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis parfuma Nuxe Prodigieux
Sestava

Parfumirano olje Nuxe Prodigieux ima pristno ženski vonj, s katerim boste v vsaki družbi vzbudili pozornost.

  • cvetlična dišava
  • za sodobno samozavestno žensko
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Sestava
vanilija, cvetlica Tiare, fižol tonka
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.

Recenzija Nuxe Prodigieux