Nuxe Prodigieux parfumska voda za ženske

4×
Nuxe Prodigieux parfumska voda za ženske
Nuxe Prodigieux parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
45,00

Prihranite 32%
50 ml
30,50

Koda: NUX1519 | Na zalogi
1
DPD
sreda 28. 4. 2021

Opis Nuxe Prodigieux
Sestava

Veste, kako diši poletje? Kot ženska parfumska voda Nuxe Prodigieux. Čutna in izrazito ženstvena dišavna sestava vas po poduhanju prenese na morski pesek, pregret od sonca. Zaradi vsebnosti 88 % sestavin naravnega izvora ta parfumska voda ni občutljiva na svetlobo in jo zato lahko uporabljate tudi v poletnih dneh.

  • cvetlično-sadna dišava
  • poudari žensko vsake starosti
  • primerna za vroče poletne dni

Sestava dišave
Najprej spoznate sveže cvetove pomarančevca, bergamot in citrusno spojitev mandarine in pomaranče. Nato vaše čute obogatijo nežni akordi vrtnice in magnolije, obliti z mešanico vanilje, kokosovega mleka in prodnikov.

Zgodba dišave
Dišava Nuxe Prodigieux je bila predstavljena leta 2012. Njena dišavna sestava izhaja iz priljubljenega suhega olja Nuxe Huile Prodigieuse®.

Sestava

Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.

Recenzija Nuxe Prodigieux4