Nuxe Prodigieuxparfumska voda za ženske

Nuxe Prodigieux parfumska voda za ženske
Nuxe Prodigieux parfumska voda za ženske
49,90

Prihranite 30%
50 ml
34,90

Koda: NUX1519 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Nuxe Prodigieux parfumska voda za ženske
| 1 kos | 34,90
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Nuxe Prodigieux

Parfumska voda Nuxe Prodigieux je pristno ženska dišava, s katero boste v vsaki družbi vzbudili pozornost.

  • cvetlična dišava
  • za romantično žensko
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.

Recenzija Nuxe Prodigieux

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!