Nuxe SunPotovalni set III. (za sončenje) za ženske

1×
Nuxe Sun Potovalni set III. (za sončenje) za ženske
Nuxe Sun Potovalni set III. (za sončenje) za ženske
Brezplačna dostava
21,90

Koda: NUX03031 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

SPF 50 krema za sončenje za obraz 30 ml + šampon za po sončenju za telo in lase 50 ml + losjon za po sončenju za obraz in telo 50 ml + osvežilna voda za ženske 30 ml + kozmetična torbica

1
DPD
torek 9. 6. 2020

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože
Zaščitni faktor
visoka zaščita (SPF 30 – SPF 50)
Tip seta
Potovalni set

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.

Recenzija Nuxe Sun