Nuxe Sun osvežilna voda za ženske

1×
Nuxe Sun osvežilna voda za ženske
Nuxe Sun osvežilna voda za ženske
Priporočena maloprodajna cena
26,00

Prihranite 24%
100 ml
19,65

Koda: NUX1762 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 1. 2. 2021

Opis parfuma Nuxe Sun
Sestava

Ženska eau fraîche Nuxe Sun je polna prazničnega veselja. Njena prijetna sadna aroma prikliče počutje, kot da pravkar ležite pod sončnikom na osončeni plaži in srkate sladke koktajle.

  • cvetlično-sadna dišava
  • za moderne ženske
  • primerna za pomlad in poletje

Sestava dišave
Val osvežitve na samem začetku dišave Nuxe Sun zagotavljajo sladke esence sočne pomaranče in ledeni akordi vznemirljivega petitgraina. Na citrusni začetek se navezujejo blagi ženski toni srčnih not dišave. Tukaj se združujeta delikatni kokos in opojni cvetovi gardenije. V mošusnih baznih notah se postopoma sprošča sladka vanilja.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
petitgrain, sladka pomaranča
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
gardenija, kokos
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
mošus, vanilija
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.

Recenzija Nuxe Sun1