Nuxe Sunpršilo za sončenje SPF 20

Nuxe Sun pršilo za sončenje SPF 20
Nuxe Sun pršilo za sončenje SPF 20
150 ml
18,90

Koda: NUX1484 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 20. 2. 2020
  • Opis izdelka
  • Članki
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Nuxe Sun
Lastnosti

Zaščitni pripravek za sončenje Nuxe Sun je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu.

Lastnosti:

  • koži zagotavlja potrebno vlaženje
  • pripravek je vodoodporen

Navodilo za uporabo:
Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Konsistenca
losjon
Zaščitni faktor
srednja zaščita (SPF 15 – SPF 25)
Učinek
vodoodpornost

Pisali smo o Nuxe Sun
Članki

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.

Recenzija Nuxe Sun