NYX Professional Makeup Highlight & Contour PRO

paleta za konture obraza

NYX Professional Makeup Highlight & Contour PRO paleta za konture obraza
NYX Professional Makeup Highlight & Contour PRO paleta za konture obraza
8 x 2,7 g
22,50

Koda: NYX0631 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
torek 23. 7. 2019
NYX Professional Makeup Highlight & Contour PRO
8 x 2,7 g | 22,50

Opis izdelka NYX Professional Makeup Highlight & Contour PRO

Paleta za konture obraza NYX Professional Makeup Highlight & Contour poudarja linije vašega obraza in zagotavlja očarljiv make up profesionalnega videza.

Lastnosti:

  • poudarja konture obraza
  • kremasta tekstura
  • osvetljuje
  • zakriva pomanjkljivosti kože

Navodilo za uporabo:
Svetlejši odtenek nanesite na dele obraza, ki jih želite poudariti, temnejše nanesite na mesta, ki jih želite optično zmanjšati ali prekriti.

O blagovni znamki NYX Professional Makeup

Blagovna znamka dekorativne kozmetike NYX Professional Makeup je bila ustanovljena leta 1999 v Los Angeles. Ustanovila jo je profesionalna maskerka Toni Ko. Kozmetika NYX Professional Makeup odseva najnovejše trende v ličenju. V portfelju blagovne znamke boste našli vse od šmink, tekočih pudrov vse do profesionalnih kozmetičnih čopičev.
NYX Professional Makeup so izdelki visoke kakovosti po prijaznih cenah, ki so priljubljeni pri profesionalnih vizažistih. NYX Professional Makeup ponuja kakovostna ličila in hkrati stilske embalaže ličil. Lepe embalaže ustvarjajo celotno podobo blagovne znamke NYX Professional Makeup, ki je priljubljena po vsem svetu.
NYX Professional Makeup vsebuje  bogate pigmente z dolgotrajno obstojnostjo ličenja in ponuja igriv pristop, ki je poln barv. Poiščite svoja odlična ličila in postanite profesionalke. Kozmetika NYX Professional Makeup svojih izdelkov ne testira na živalih.