NYX Professional Makeup Lip Lingerie tekoča šminka z mat učinkom

1×
NYX Professional Makeup Lip Lingerie tekoča šminka z mat učinkom
NYX Professional Makeup Lip Lingerie tekoča šminka z mat učinkom

Opis NYX Professional Makeup Lip Lingerie
Lastnosti

Zapeljiva kot čipkasto perilo, nežna kot zna biti samo ženska. To je tekoča šminka z mat učinkom NYX Professional Makeup Lip Lingerie z vitaminom E. Žametna tekstura se enostavno nanaša, na ustnicah ustvari mat učinek, navdušeni pa boste nad njeno dolgo obstojnostjo. Kateri od številnih nude odtenkov vam je všeč?

Lastnosti:

  • ustnicam doda dolgoobstojno barvo
  • poudarja naravno lepoto ustnic
  • ustnice naredi žametno matne
  • nežna tekstura se enostavno nanaša
  • vsebuje vitamin E

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom ustnic.

Lastnosti

Odtenek
rjav
Učinek
mat

O blagovni znamki NYX Professional Makeup

Blagovna znamka dekorativne kozmetike NYX Professional Makeup je bila ustanovljena leta 1999 v Los Angeles. Ustanovila jo je profesionalna maskerka Toni Ko. Kozmetika NYX Professional Makeup odseva najnovejše trende v ličenju. V portfelju blagovne znamke boste našli vse od šmink, tekočih pudrov vse do profesionalnih kozmetičnih čopičev.
NYX Professional Makeup so izdelki visoke kakovosti po prijaznih cenah, ki so priljubljeni pri profesionalnih vizažistih. NYX Professional Makeup ponuja kakovostna ličila in hkrati stilske embalaže ličil. Lepe embalaže ustvarjajo celotno podobo blagovne znamke NYX Professional Makeup, ki je priljubljena po vsem svetu.
NYX Professional Makeup vsebuje  bogate pigmente z dolgotrajno obstojnostjo ličenja in ponuja igriv pristop, ki je poln barv. Poiščite svoja odlična ličila in postanite profesionalke. Kozmetika NYX Professional Makeup svojih izdelkov ne testira na živalih.

Recenzija NYX Professional Makeup Lip Lingerie1