NYX Professional Makeup Love You So Mochi

paleta senčil za oči

NYX Professional Makeup Love You So Mochi paleta senčil za oči
13 g
21,90

Koda: NYX02124 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Kupite kakršnekoli izdelke blagovne znamke NYX Professional Makeup v vrednosti vsaj 27 € in boste prejeli pršilo za fiksacijo make-upa v 60-ml embalaži kot darilo. Naličite se stilsko z NYX Professional Makeup!
DPD
četrtek 23. 5. 2019
NYX Professional Makeup Love You So Mochi
13 g | 21,90

Opis kozmetike NYX Professional Makeup Love You So Mochi

Paleta za ličenje oči NYX Professional Makeup Love You So Mochi vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči.

Lastnosti:

  • bleščeč in mat učinek
  • ima dolgotrajen učinek
  • poudarja oči
  • za dnevno in večerno ličenje

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.

O blagovni znamki NYX Professional Makeup

Blagovna znamka dekorativne kozmetike NYX Professional Makeup je bila ustanovljena leta 1999 v Los Angeles. Ustanovila jo je profesionalna maskerka Toni Ko. Kozmetika NYX Professional Makeup odseva najnovejše trende v ličenju. V portfelju blagovne znamke boste našli vse od šmink, tekočih pudrov vse do profesionalnih kozmetičnih čopičev.
NYX Professional Makeup so izdelki visoke kakovosti po prijaznih cenah, ki so priljubljeni pri profesionalnih vizažistih. NYX Professional Makeup ponuja kakovostna ličila in hkrati stilske embalaže ličil. Lepe embalaže ustvarjajo celotno podobo blagovne znamke NYX Professional Makeup, ki je priljubljena po vsem svetu.
NYX Professional Makeup vsebuje  bogate pigmente z dolgotrajno obstojnostjo ličenja in ponuja igriv pristop, ki je poln barv. Poiščite svoja odlična ličila in postanite profesionalke. Kozmetika NYX Professional Makeup svojih izdelkov ne testira na živalih.