NYX Professional Makeup Macaron Lippie

dolgoobstojna šminka

NYX Professional Makeup Macaron Lippie dolgoobstojna šminka
NYX Professional Makeup Macaron Lippie dolgoobstojna šminka
7,50

Prihranite 27%
odtenek 04 Blue Velvet 4,5 g
5,50

Koda: NYX0800 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 24. 7. 2019
NYX Professional Makeup Macaron Lippie
odtenek 04 Blue Velvet 4,5 g | 5,50

Opis izdelka NYX Professional Makeup Macaron Lippie

Šminka NYX Professional Makeup Macaron Lippie bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • visoka pigmentacija
  • mat učinek
  • satenast učinek

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

O blagovni znamki NYX Professional Makeup

Blagovna znamka dekorativne kozmetike NYX Professional Makeup je bila ustanovljena leta 1999 v Los Angeles. Ustanovila jo je profesionalna maskerka Toni Ko. Kozmetika NYX Professional Makeup odseva najnovejše trende v ličenju. V portfelju blagovne znamke boste našli vse od šmink, tekočih pudrov vse do profesionalnih kozmetičnih čopičev.
NYX Professional Makeup so izdelki visoke kakovosti po prijaznih cenah, ki so priljubljeni pri profesionalnih vizažistih. NYX Professional Makeup ponuja kakovostna ličila in hkrati stilske embalaže ličil. Lepe embalaže ustvarjajo celotno podobo blagovne znamke NYX Professional Makeup, ki je priljubljena po vsem svetu.
NYX Professional Makeup vsebuje  bogate pigmente z dolgotrajno obstojnostjo ličenja in ponuja igriv pristop, ki je poln barv. Poiščite svoja odlična ličila in postanite profesionalke. Kozmetika NYX Professional Makeup svojih izdelkov ne testira na živalih.