NYX Professional MakeupGlitter Goals paleta bleščic majhno pakiranje

NYX Professional Makeup Glitter Goals paleta bleščic majhno pakiranje
NYX Professional Makeup Glitter Goals paleta bleščic majhno pakiranje
odtenek 02 Galactica 4 x 1 g
13,20

Na zalogi | Koda: NYX05187
1
DPD
četrtek 27. 1. 2022
Osebni prevzem
četrtek 27. 1. 2022

Paleta za ličenje oči NYX Professional Makeup Glitter Goals vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči.

Lastnosti:

  • pigmentacija je zelo intenzivna
  • bleščeč učinek
  • omogoča zelo raznoliko ličenje
  • enostavno se nanaša

Navodilo za uporabo:
Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

Lastnosti

Odtenek
črn, rjav, zlat
Učinek
bleščeč

Blagovna znamka dekorativne kozmetike NYX Professional Makeup je bila ustanovljena leta 1999 v Los Angeles. Ustanovila jo je profesionalna maskerka Toni Ko. Kozmetika NYX Professional Makeup odseva najnovejše trende v ličenju. V portfelju blagovne znamke boste našli vse od šmink, tekočih pudrov vse do profesionalnih kozmetičnih čopičev.
NYX Professional Makeup so izdelki visoke kakovosti po prijaznih cenah, ki so priljubljeni pri profesionalnih vizažistih. NYX Professional Makeup ponuja kakovostna ličila in hkrati stilske embalaže ličil. Lepe embalaže ustvarjajo celotno podobo blagovne znamke NYX Professional Makeup, ki je priljubljena po vsem svetu.
NYX Professional Makeup vsebuje  bogate pigmente z dolgotrajno obstojnostjo ličenja in ponuja igriv pristop, ki je poln barv. Poiščite svoja odlična ličila in postanite profesionalke. Kozmetika NYX Professional Makeup svojih izdelkov ne testira na živalih.