NYX Professional Makeup On the Spot

krtačka za čiščenje čopičev

NYX Professional Makeup On the Spot krtačka za čiščenje čopičev
krtačka za čiščenje čopičev

Koda: NYX0953 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Kupite kakršnekoli izdelke blagovne znamke NYX Professional Makeup v vrednosti vsaj 27 € in boste prejeli pršilo za fiksacijo make-upa v 60-ml embalaži kot darilo. Naličite se stilsko z NYX Professional Makeup!
NYX Professional Makeup On the Spot
krtačka za čiščenje čopičev

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis kozmetike NYX Professional Makeup On the Spot

Izdelek NYX Professional Makeup On the Spot ohranja vaše čopiče za ličenje čiste in tako podaljšuje njihovo življenjsko dobo.

Lastnosti:

  • temeljito čisti čopiče
  • podaljšuje življenjsko dobo čopičev

Navodilo za uporabo:
Uporabite skupaj z vašim običajnim pripravkom za temeljito čiščenje čopičev.

O blagovni znamki NYX Professional Makeup

Blagovna znamka dekorativne kozmetike NYX Professional Makeup je bila ustanovljena leta 1999 v Los Angeles. Ustanovila jo je profesionalna maskerka Toni Ko. Kozmetika NYX Professional Makeup odseva najnovejše trende v ličenju. V portfelju blagovne znamke boste našli vse od šmink, tekočih pudrov vse do profesionalnih kozmetičnih čopičev.
NYX Professional Makeup so izdelki visoke kakovosti po prijaznih cenah, ki so priljubljeni pri profesionalnih vizažistih. NYX Professional Makeup ponuja kakovostna ličila in hkrati stilske embalaže ličil. Lepe embalaže ustvarjajo celotno podobo blagovne znamke NYX Professional Makeup, ki je priljubljena po vsem svetu.
NYX Professional Makeup vsebuje  bogate pigmente z dolgotrajno obstojnostjo ličenja in ponuja igriv pristop, ki je poln barv. Poiščite svoja odlična ličila in postanite profesionalke. Kozmetika NYX Professional Makeup svojih izdelkov ne testira na živalih.