NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream

lahka tekoča mat šminka

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream lahka tekoča mat šminka
odtenek 05 Antwerp 8 ml
8,90

Koda: NYX0276 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 27. 5. 2019
NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream
odtenek 05 Antwerp 8 ml | 8,90

Opis kozmetike NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream

Šminka NYX Professional Makeup Soft Matte bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • ustnice so videti polne in zdrave
  • kremasta tekstura
  • mat učinek
  • dolgotrajen učinek

Navodilo za uporabo:
Na ustnice nanesite barvni sloj s pomočjo aplikatorja.

O blagovni znamki NYX Professional Makeup

Blagovna znamka dekorativne kozmetike NYX Professional Makeup je bila ustanovljena leta 1999 v Los Angeles. Ustanovila jo je profesionalna maskerka Toni Ko. Kozmetika NYX Professional Makeup odseva najnovejše trende v ličenju. V portfelju blagovne znamke boste našli vse od šmink, tekočih pudrov vse do profesionalnih kozmetičnih čopičev.
NYX Professional Makeup so izdelki visoke kakovosti po prijaznih cenah, ki so priljubljeni pri profesionalnih vizažistih. NYX Professional Makeup ponuja kakovostna ličila in hkrati stilske embalaže ličil. Lepe embalaže ustvarjajo celotno podobo blagovne znamke NYX Professional Makeup, ki je priljubljena po vsem svetu.
NYX Professional Makeup vsebuje  bogate pigmente z dolgotrajno obstojnostjo ličenja in ponuja igriv pristop, ki je poln barv. Poiščite svoja odlična ličila in postanite profesionalke. Kozmetika NYX Professional Makeup svojih izdelkov ne testira na živalih.