NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick matirajoča šminka

NYX Professional Makeup Suede Matte  Lipstick matirajoča šminka
NYX Professional Makeup Suede Matte  Lipstick matirajoča šminka

Opis izdelka NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick
Lastnosti

Šminka NYX Professional Makeup Suede Matte bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • enostavno se nanaša
  • vlaži in neguje ustnice
  • mat učinek
  • dolgotrajen učinek

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

Lastnosti

Odtenek
roza
Učinek
mat

O blagovni znamki NYX Professional Makeup

Blagovna znamka dekorativne kozmetike NYX Professional Makeup je bila ustanovljena leta 1999 v Los Angeles. Ustanovila jo je profesionalna maskerka Toni Ko. Kozmetika NYX Professional Makeup odseva najnovejše trende v ličenju. V portfelju blagovne znamke boste našli vse od šmink, tekočih pudrov vse do profesionalnih kozmetičnih čopičev.
NYX Professional Makeup so izdelki visoke kakovosti po prijaznih cenah, ki so priljubljeni pri profesionalnih vizažistih. NYX Professional Makeup ponuja kakovostna ličila in hkrati stilske embalaže ličil. Lepe embalaže ustvarjajo celotno podobo blagovne znamke NYX Professional Makeup, ki je priljubljena po vsem svetu.
NYX Professional Makeup vsebuje  bogate pigmente z dolgotrajno obstojnostjo ličenja in ponuja igriv pristop, ki je poln barv. Poiščite svoja odlična ličila in postanite profesionalke. Kozmetika NYX Professional Makeup svojih izdelkov ne testira na živalih.

Recenzija NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick