NYX Professional Makeup V'amped Up!

svinčnik za spremembo odtenka šminke

NYX Professional Makeup V'amped Up! svinčnik za spremembo odtenka šminke
NYX Professional Makeup V'amped Up! svinčnik za spremembo odtenka šminke
odtenek 01 Black 3,5 g

Koda: NYX1072 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
NYX Professional Makeup V'amped Up!
odtenek 01 Black 3,5 g

Opis izdelka NYX Professional Makeup V'amped Up!

Šminka NYX Professional Makeup V'amped Up! bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • ustnice so videti polne in zdrave
  • vlaži in neguje ustnice
  • ustnicam daje blag lesk

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

O blagovni znamki NYX Professional Makeup

Blagovna znamka dekorativne kozmetike NYX Professional Makeup je bila ustanovljena leta 1999 v Los Angeles. Ustanovila jo je profesionalna maskerka Toni Ko. Kozmetika NYX Professional Makeup odseva najnovejše trende v ličenju. V portfelju blagovne znamke boste našli vse od šmink, tekočih pudrov vse do profesionalnih kozmetičnih čopičev.
NYX Professional Makeup so izdelki visoke kakovosti po prijaznih cenah, ki so priljubljeni pri profesionalnih vizažistih. NYX Professional Makeup ponuja kakovostna ličila in hkrati stilske embalaže ličil. Lepe embalaže ustvarjajo celotno podobo blagovne znamke NYX Professional Makeup, ki je priljubljena po vsem svetu.
NYX Professional Makeup vsebuje  bogate pigmente z dolgotrajno obstojnostjo ličenja in ponuja igriv pristop, ki je poln barv. Poiščite svoja odlična ličila in postanite profesionalke. Kozmetika NYX Professional Makeup svojih izdelkov ne testira na živalih.