Olaplex N°2 Bond Perfectorobnovitvena nega, ki zmanjšuje poškodovanje las med barvanjem z dozirno črpalko

1×
Olaplex N°2 Bond Perfector obnovitvena nega, ki zmanjšuje poškodovanje las med barvanjem z dozirno črpalko
Olaplex N°2 Bond Perfector obnovitvena nega, ki zmanjšuje poškodovanje las med barvanjem z dozirno črpalko
Brezplačna dostava
2000 ml
222,00

Koda: OLP0004 | Na zalogi

Samo za profesionalno uporabo

1
DPD
ponedeljek 28. 9. 2020

Opis izdelka Olaplex N°2 Bond Perfector
Lastnosti

Opis:

Unikatni kozmetični pripravek Olaplex Professional Bond Perfector št. 2 je namenjen za uporabo v profesionalnih frizerskih salonih pri barvanju las ali pri regeneracijski negi vseh tipov las. Obnovitvena nega izrazito zmanjšuje poškodovanje las med barvanjem, ima originalno kemično recepturo, ki lahko obnavlja poškodovane disulfidne vezi. Lasnega vlakna torej ne neguje na površini, kot je tipično za druge podobne pripravke, ampak regenerira poškodovane vezi brez uporabe silikona in mineralnih olj neposredno znotraj lasu. Pripravek izrazito zmanjšuje poškodovanje las zaradi kemičnih, toplotnih in mehaničnih vplivov. Po njegovi uporabi so lasje krepki in odlično negovani. Pri večini strank so lasje po nanosu pripravka veliko bolj močni kot kadarkoli prej. Olaplex deluje dobesedno na vsakem tipu las! Posebna preizkušanja so potrdila učinke na azijskih, evropskih in afriških laseh, tako kemično negovanih kot tudi naravnih. Zaupajte svoje lase v roke profesionalcev s pripravkom, ki jih bo zagotovo izpopolnil!

Učinki:

  • regenerira lasna vlakna od znotraj
  • zmanjšuje poškodovanje las po barvanju
  • obnavlja poškodovane disulfidne vezi
  • lase pušča okrepljene in odlično negovane
  • lase izpopolnjuje

Tip las:

Namenjen je za barvane ali kemično obdelane lase.

Navodilo za uporabo:

Po izpiranju barve z las nanesite pripravek Bond Perfector št. 2 s pomočjo dozirne črpalke. Izrazito boste zmanjšali poškodovanje las po vsakem barvanju.

Lastnosti

Tip las
barvani
Tip lasišča
vse vrste lasišča

O blagovni znamki Olaplex

Blagovna znamka Olaplex predstavlja popolnoma originalno lasno kozmetiko, s pomočjo katere lahko preprečite poškodovanje las med barvanjem. Gre za unikatno kemično recepturo, ki lahko pomnoži in obnovi poškodovane disulfidne povezave. Barvanje las nikoli ni bilo bolj varno!

Ustanovitelja blagovne znamke Olaplex sta Dr. Eric Pressly in Dr. Craig Hawker, vodilna svetovna strokovnjaka na področju materialov in kemije. Skupaj sta iznašla kemično sestavino, ki brez silikonov in mineralnih olj obnavlja poškodovane vezi v laseh med kemično nego in po njej.

Lahko govorimo o tem, da je Olaplex trajno prizadel frizersko industrijo. To blagovno znamko zanesljivo uporabljajo številni frizerski saloni, ki dajejo velik poudarek na kakovost pripravkov in kvaliteto svojega dela. Revolucionarna misel na področju lasne kozmetike, ki se hitro širi med stranke, to je Olaplex!

Recenzija Olaplex N°2 Bond Perfector1