Olaplex N°3 Hair Perfector zdravilna nega za podaljšanje obstojnosti barve

31×
Olaplex N°3 Hair Perfector zdravilna nega za podaljšanje obstojnosti barve
Olaplex N°3 Hair Perfector zdravilna nega za podaljšanje obstojnosti barve
Priporočena maloprodajna cena
30,00

Prihranite 26%
100 ml
22,00

Koda: OLP3266 | Na zalogi
1
DPD
sreda 28. 4. 2021

Opis Olaplex N°3 Hair Perfector
Lastnosti

Zdravilna nega za podaljšanje obstojnosti barve Olaplex Professional Hair Perfector N° 3 je unikatni pripravek za domačo uporabo, ki neguje barvane ali kemično negovane lase.

Lastnosti:

  • izrazito zmanjšuje poškodovanje las po barvanju
  • regenerira poškodovane vezi znotraj las
  • pomaga ohraniti trajnost barve
  • množi in obnavlja pretrgane disulfidne vezi
  • lase pušča močne, okrepljene in popolnoma negovane
  • zanesljivo ščiti pri naslednjem barvanju ali kemični negi

Sestava:

  • brez silikonov in mineralnih olj

Navodilo za uporabo:
Primerno količino pripravka nanesite na navlažene lase, posušene z brisačo (uporaba na suhih laseh je možna, ampak je treba porabiti večjo količino izdelka). Lase počešite in pripravek pustite delovati minimalno 10 minut, za maksimalni učinek 30-90 minut. Nato temeljito sperite in lase umijte kot po navadi s pomočjo šampona in balzama. Uporabljajte 1× na teden v obdobju po barvanju las.

Pripravek je namenjen za domačo uporabo strankam, ki so pri svojem frizerju ali v lepotnem salonu absolvirale barvanje s pripravkom Olaplex Professional in nato so si pustile negovati lase z regeneracijsko nego Bond Perfector N° 2.

Pomembna opozorila

Preprečite stik z očmi.

Celotno besedilo

Lastnosti

Tip las
barvani
Učinek
Gostota in vitalnost, Vlaženje, Zaščita barve, prehrana
Tip lasišča
vse vrste lasišča

O blagovni znamki Olaplex

Blagovna znamka Olaplex predstavlja popolnoma originalno lasno kozmetiko, s pomočjo katere lahko preprečite poškodovanje las med barvanjem. Gre za unikatno kemično recepturo, ki lahko pomnoži in obnovi poškodovane disulfidne povezave. Barvanje las nikoli ni bilo bolj varno!

Ustanovitelja blagovne znamke Olaplex sta Dr. Eric Pressly in Dr. Craig Hawker, vodilna svetovna strokovnjaka na področju materialov in kemije. Skupaj sta iznašla kemično sestavino, ki brez silikonov in mineralnih olj obnavlja poškodovane vezi v laseh med kemično nego in po njej.

Lahko govorimo o tem, da je Olaplex trajno prizadel frizersko industrijo. To blagovno znamko zanesljivo uporabljajo številni frizerski saloni, ki dajejo velik poudarek na kakovost pripravkov in kvaliteto svojega dela. Revolucionarna misel na področju lasne kozmetike, ki se hitro širi med stranke, to je Olaplex!

Recenzija Olaplex N°3 Hair Perfector31