Olaplex Professional Travel Kit

kozmetični set I.

Olaplex Professional Travel Kit kozmetični set I.
Olaplex Professional Travel Kit kozmetični set I.
Olaplex Professional Travel Kit kozmetični set I.
kozmetični set I.
124,00

Koda: OLP0003 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: 1x 100 ml Bond Multiplier N°.1, 2x 100 ml Bond Perfector N°.2

kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Olaplex Professional Travel Kit
kozmetični set I. | 124,00

Opis kozmetike Olaplex Professional Travel Kit

Pripravki iz kozmetične linije I. Olaplex Professional regenerirajo lasna vlakna do globine brez uporabe silikona in mineralnih olj. Pripravki izrazito zmanjšujejo poškodovanje las zaradi kemičnih, toplotnih in mehaničnih vplivov in po njihovi uporabi so lasje močni, okrepljeni in odlično negovani.

Učinki:

  • regenerira lasna vlakna od znotraj
  • zmanjšuje poškodovanje las po barvanju
  • množi in obnavlja poškodovane disulfidne vezi
  • lase pušča močne in okrepljene

Navodilo za uporabo:
Pripravek Bond Multiplier št. 1 dodajte neposredno do barvilne mešanice. Ko sperete barvo z las, nanesite pripravek Bond Perfector št. 2. S tem boste izrazito znižali poškodovanje las po vsakem barvanju.

Lastnosti

Tip las
barvani
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Olaplex

Blagovna znamka Olaplex predstavlja popolnoma originalno lasno kozmetiko, s pomočjo katere lahko preprečite poškodovanje las med barvanjem. Gre za unikatno kemično recepturo, ki lahko pomnoži in obnovi poškodovane disulfidne povezave. Barvanje las nikoli ni bilo bolj varno!

Ustanovitelja blagovne znamke Olaplex sta Dr. Eric Pressly in Dr. Craig Hawker, vodilna svetovna strokovnjaka na področju materialov in kemije. Skupaj sta iznašla kemično sestavino, ki brez silikonov in mineralnih olj obnavlja poškodovane vezi v laseh med kemično nego in po njej.

Lahko govorimo o tem, da je Olaplex trajno prizadel frizersko industrijo. To blagovno znamko zanesljivo uporabljajo številni frizerski saloni, ki dajejo velik poudarek na kakovost pripravkov in kvaliteto svojega dela. Revolucionarna misel na področju lasne kozmetike, ki se hitro širi med stranke, to je Olaplex!