Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL

velika ravna krtača

Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL velika ravna krtača
Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL velika ravna krtača
Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL velika ravna krtača
velika ravna krtača
13,90

Koda: OLG01972 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL
velika ravna krtača | 13,90

Opis kozmetike Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL

Krtača za lase Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju.

Lastnosti:

  • kar najbolj zmanjša poškodbe las
  • s protizdrsnim ročajem
  • originalen dizajn

Navodilo za uporabo:
Velikost krtače izberite glede na dolžino in gostoto svojih las.

O blagovni znamki Olivia Garden

Belgijsko podjetje Olivia Garden, ki sta ga leta 1967 ustanovila Jean in Micheline Rennette, je strokovnjak za tvorbo in prodajo frizerskih pripomočkov. Na tem segmentu je dosegla že znaten uspeh.
Krtače, glavniki, škarje in drugi proizvodi od blagovne znamke Olivia Garden se odlikujejo z nadčasovnim, visoko učinkovitim in ergonomičnim dizajnom. So namenjeni zlasti za uporabo v profesionalnih lepotnih salonih, ampak jih bodo cenili tudi navadni uporabniki.
Olivia Garden je postala simbol inovacije in nekompromisne kakovosti. Zanimivo je tudi dejstvo, da so njeni izdelki dostopni za zelo prijazne cene. Če se jih boste odločili poskusiti, zagotovo ne boste razočarani.
Blagovna znamka Olivia Garden zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odlično urejenih laseh, z veseljem ustvarjajo zapletene pričeske, ali imajo lase, ki zahtevajo bolj pogosto in zahtevno urejanje.