Olivia Garden Ceramic + Ion Tourmalineokrogla krtača za lase

Olivia Garden Ceramic + Ion Tourmaline okrogla krtača za lase
Olivia Garden Ceramic + Ion Tourmaline okrogla krtača za lase
Ø 55 mm
15,90

Koda: OLG01975 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 16. 7. 2020

Opis izdelka Olivia Garden Ceramic + Ion Tourmaline

Okrogla krtača za lase Olivia Garden Ceramic + Ion Tourmaline je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom.

Lastnosti:

  • idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase
  • pomaga pri oblikovanju
  • ima protizdrsen ročaj

Navodilo za uporabo:
Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase.

O blagovni znamki Olivia Garden

Belgijsko podjetje Olivia Garden, ki sta ga leta 1967 ustanovila Jean in Micheline Rennette, je strokovnjak za tvorbo in prodajo frizerskih pripomočkov. Na tem segmentu je dosegla že znaten uspeh.
Krtače, glavniki, škarje in drugi proizvodi od blagovne znamke Olivia Garden se odlikujejo z nadčasovnim, visoko učinkovitim in ergonomičnim dizajnom. So namenjeni zlasti za uporabo v profesionalnih lepotnih salonih, ampak jih bodo cenili tudi navadni uporabniki.
Olivia Garden je postala simbol inovacije in nekompromisne kakovosti. Zanimivo je tudi dejstvo, da so njeni izdelki dostopni za zelo prijazne cene. Če se jih boste odločili poskusiti, zagotovo ne boste razočarani.
Blagovna znamka Olivia Garden zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odlično urejenih laseh, z veseljem ustvarjajo zapletene pričeske, ali imajo lase, ki zahtevajo bolj pogosto in zahtevno urejanje.

Recenzija Olivia Garden Ceramic + Ion Tourmaline