Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro

ovalna krtača za lase

2×
Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro ovalna krtača za lase
Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro ovalna krtača za lase
velikost L
15,30

Koda: OLG1885 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 23. 8. 2019
Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro
velikost L | 15,30

Opis izdelka Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro

Okrogla krtača za lase Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom.

Lastnosti:

  • deluje antistatično
  • je votla in tako pospešuje sušenje
  • ima protizdrsen ročaj

Sestava:

  • najlonske ščetine

Navodilo za uporabo:
Velikost krtače izberite glede na dolžino in gostoto svojih las.

O blagovni znamki Olivia Garden

Belgijsko podjetje Olivia Garden, ki sta ga leta 1967 ustanovila Jean in Micheline Rennette, je strokovnjak za tvorbo in prodajo frizerskih pripomočkov. Na tem segmentu je dosegla že znaten uspeh.
Krtače, glavniki, škarje in drugi proizvodi od blagovne znamke Olivia Garden se odlikujejo z nadčasovnim, visoko učinkovitim in ergonomičnim dizajnom. So namenjeni zlasti za uporabo v profesionalnih lepotnih salonih, ampak jih bodo cenili tudi navadni uporabniki.
Olivia Garden je postala simbol inovacije in nekompromisne kakovosti. Zanimivo je tudi dejstvo, da so njeni izdelki dostopni za zelo prijazne cene. Če se jih boste odločili poskusiti, zagotovo ne boste razočarani.
Blagovna znamka Olivia Garden zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odlično urejenih laseh, z veseljem ustvarjajo zapletene pričeske, ali imajo lase, ki zahtevajo bolj pogosto in zahtevno urejanje.